Hyresgäster

VÅRA HYRESGÄSTER

AJ Medical AB – Tillverkning och försäljning av Medicinteknisk utrustning till sjukvården, företag och konsument. Vi har suttit i dessa lokaler sedan 1996. Den stora fördelen för oss är att vi har kunnat växa som företag utan att behöva flytta till ny adress. De gemensamma aktiviteterna, har också bidragit till att vi har varit kvar så länge.


Lidingö Finans AB – Redovisningsbyrå med flera tjänster inom bokföring, ekonomi och juridik. Vi har haft vårt kontor i lokalerna på Vasavägen sedan 2006 och trivs bra med både grannar och servicen i området. Det finns två bra restauranger i huset och Postcenter i kvarteret. Som litet företag uppskattar vi också samvaron med övriga hyresgäster.


Huntonit AB/ Byggma Group – Vi arbetar med försäljning av byggmaterial och färdiga lösningar som färdigmålade tak- och väggskivor. Vi har suttit i dessa lokaler sedan 1996 och trivs bra. Nu med nyrenoverade lokaler är det ännu roligare att komma till kontoret.


Göran Holmberg Ekonomikonsult AB – Arbetar med redovisning, ekonomi och revision. Har suttit i lokalerna sedan början av 1990 talet. Har trivts bra i lokalerna sedan start. Hyr även garageplatser då det är skönt att bl a komma till en varm bil under vinterhalvåret.


Brand Factory Group AB -  Företagsprofilering och butikskommunikation. Vi har ett försäljningskontor i Lidingö Business Center. Andres på Brand Factory tycker det är bra att sitta här för närheten hem, slipper trafikköer och bra arbetskamrater. ”Nu med nyrenoverade lokaler kan jag verkligen rekommendera Lidingö Business Center”.


ReBolution AB – Konsultverksamhet inom management och IT. Vi flyttade in i lokalerna under 2013. Vi valde Lidingö Business Center för de nyrenoverade och fräscha lokalerna som erbjuder hög kreativitet och nya affärsmöjligheter med flera hyresgäster inom olika branscher.


MF Group AB / Minflytt – Har samlat allt på ett ställe så att din flytt skall bli så enkel som möjligt. Prisjämförelser, information, checklistor samt personlig service med massor av rabatter.


Bit Security – Har hjälpt nöjda kunder sedan 2003, med tjänster och konsultering inom områdena IT, säkerhet och e-handel. De tillhandahåller bland annat tjänsten Certifierad E-handel i samarbete med Nordisk E-handelscertifiering till mer än 700 e-handelsföretag.


KontoSmart – Innehar en tjänst på nätet som visar endast de allra billigaste elavtalen på marknaden – inget mer. Att byta till ett bättre elavtal tar bara cirka 5 minuter.


Millerspath AB – Företaget som inte är en webbyrå. De är istället sina kunders digitala strategikonsult som tar projektansvar för kundernas digitala affärsutveckling och produktion.


Petster – Företaget med alla tänkbara tillbehör och accessoarer till ditt husdjur. Kläder, leksaker, koppel, skor med mera. Allt med en lägstapris-garanti!


LilyTiger – En nätbutik som drivs av två tjejer som älskar att pyssla och greja! Deras motto är att plocka ihop ett sortiment av nya och roliga produkter som kan hjälpa alla pysslare där ute att inspireras till nya kreationer! I deras butik finner du band och pyssel i olika material, mönster, färger och bredder.


Nordiska Kvalitetshus – Företaget bildades 2001 och till en början bestod verksamheten av att bygga arkitektritade villor åt privatpersoner. Under årens lopp har verksamheten förändrats och idag arbetar företaget främst med projektutveckling av bostäder i stockholmsområdet. Både flerbostadshus och grupphusområden ingår i projektportföljen.

De har genom åren byggt upp stor erfarenhet av att bilda och sköta bostadsrättsföreningar.


Centerpartiet Lidingö – Har just lagt fram sin närodlade budget för ett Lidingö som utvecklas i samklang med sin småstadskänsla. De arbetar för ett tryggt Lidingö kort och gott.NyföretagarCentrum – Ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Med erfarna rådgivare hjälper de dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande.Gåvokort Scandinavia AB – Ett av Sveriges ledande gåvokortsföretag med 10 år i branschen. De erbjuder bra produkter av hög kvalitet från välkända varumärken.Mattprivat – Drivs av Åsa Magnusson som efter att ha arbetat som matematiklärare i skolan i många år, nu erbjuder privatundervisning i egen regi.
 Hon är civilingenjör samt utbildad lärare i matematik med stor erfarenhet från såväl högstadiet som gymnasiet på Lidingö.Perquiro Research AB


Montille Moments


Buisness Evulution Sweden AB


FV Group AB


Marnesson Consulting AB


Hus & Hem Sundström AB


Unique Beverage system AB


Brinkens Plåtslageri AB – Brinkens Plåtslageri utför allt inom takläggning som tegel- och plåtläggning, omläggningar, takplåtsmålning, taksäkerhet, tätskiktspapp samt besiktningar samt takskottning och snöröjning. De erbjuder även fasad och putsarbeten till fastighetsägare och åtar sig även totalentreprenader för tilläggsisolering, fönster, balkong, stuprör och trappor.


Moonpharma AB


Rörmannen i Bromma AB – utför installation, service samt entreprenad för både företag, bostadsföreningar och privatpersoner.Talkline AB – har startats av Andreas Winqvist som under närmare 20 år ansvarat för bland annat sjukvårdsrådgivning 1177 i flera Landsting. Under dessa 20 år så framkom det i flera projekt att personer som befinner sig in en speciell situation har ett stort värde i att dela sina erfarenheter med personer som befinner sig eller befunnit sig i liknande situationer. Just denna tjänst riktar sig till blivande mammor eller existerande mammor som har funderingar eller helt enkelt vill dela med sig av sina erfarenheter. 


Eurosec AB – Eurosec erbjuder dig ett komplett sortiment av stöld- och inventariemärkning för IT-utrustning och andra inventarier.


Dockstr – är ett ledande rådgivnings- och mäklarföretag som tillhandahåller omfattande support till sina kunder, allt från komplexa M&A och försäljningstransaktioner till teknisk och kommersiell bedömning av projekt.


Bröllopstider – grundades i september 2021 med visionen att kunna erbjuda vackra, kvalitativa och prisvärda bröllops- och festaccessoarer till alla, oavsett var i landet man bor.


Prestige Wallcoverings – är ett familjeägt företag som syftar till att skapa utrymmen som är unika, eleganta och uttrycker individualitet. Med många års erfarenhet av att designa, producera och distribuera väggbeklädnader har de odlat en kultur som blandar kreativitet med hållbarhet.